Villkor

Detta gäller när du bokar hos hos:
- Du får en skriftlig bekräftelse på din bokning.
- Du disponerar lägenheten från kl 15.00 ankomstdagen till kl 11.00 avresedagen, om vi inte har någon annan överenskommelse. Skiftesdagar är lördagar under högsäsong v 27-32. Anländer Du efter kl 17.00 önskar vi besked om detta.
- Nyckeln lämnas ut på Hagestad 47 när du anländer.

Betalning:
- Bokningsavgiften är 20% av den totala hyran och skall betalas omgående från det att vi sänt bekräftelsen till Dig. Den räknas av från hyran. Resten av hyran skall vara oss tillhanda 35 dagar före ankomst.
- Om du inte betalar bokningsavgiften eller slutbetalningen i tid räknar vi det som en avbokning.

Avbokning:
- Du kan avboka muntligen eller skriftligen.
- Om du avbokar tidigare än 14 dagar före aktuell ankomstdag betalar du bokningsavgiften och 25% utav inbetalt restbelopp.
- Om du avbokar 14 dagar eller senare återbetalas ingen hyra. Om vi däremot lyckas hyra ut Din hyrda lägenhet till någon annan, återbetalar vi till Dig det belopp som motsvarar den tid som den nye hyresgästen hyr. Du kan dock sätta in någon annan i Ditt ställe, men Du måste meddela oss om detta.

Övrigt:
-Lägenheterna hyrs ut till högst det antal personer som framgår av antalet bäddar. Spjälsäng och barnstol finns att låna i mån av tillgång.
- Sänglinne ingår.
- Handdukar, duschhanddukar och diskhanddukar tar ni med er. Finns även att hyra.
- Rökning ej tillåten inomhus.
- Hund är tillåtet enligt överenskommelse.
- Tvättmaskin och torktumlare finns att boka mot avgift.
- Du ansvarar själv för alla skador som uppstår på fastigheten och dess inventarier om Du eller någon i Ditt sällskap varit oaktsam.
- Du måste städa ordentligt före avresan om inget annat är överenskommet.

Comments are closed.